Shpuzë për grim (3 cop)

Shpuzë për grymosje shumë ngjyrëshe dhe përbërje  të dendur,është shumë praktike për aplikimin e sherkut në fytyr

1,57 €

  • NË DISPOZICION
  • TRASPORTI NË 1-5 DIT1

JEMI EDHE NË

 BUYFAST7 | RADOVAN CONIC NR 106 | TETOVË (MK)


E-MAIL:

email: buyfast0@gmail.com