PER VERE

2018 Vejshe Per Ket Vere Per Te Gjith Femrat  Per Te Gjitha Moshat

12,99 €

 • 0,1 kg
 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NE 10-20 DIT1

MINI FUND

Mini Fund Per Femra Ngjyr Pembe.

16,99 €

 • 0,1 kg
 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 30-40 DIT1

FUSTAN PA KRAH

Fustan i shkurt pa krah për sezioni e verës. Një Still i Bukur dhe Unik 

18,99 €

 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 30-40 DIT1

SEXY FUND

Sexy Fund Per Femra Me Shum Bukuri

Me Ngjyr Te Kuqe -Blu e Te  Zeze Per Nje Fundjave

15,99 €

 • 0,15 kg
 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 30-40 DIT1

SISJULY

Sisjuly i Zi  Vintage për Femër 

24,99 €

 • 0,15 kg
 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 30-40 DIT1

COLROVIE

COLROVIE  Fund Për Femra i Zi

I Mrekullueshëm 

22,99 €

 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 30-40 DIT1

JEMI EDHE NË

 BUYFAST7 | RADOVAN CONIC NR 106 | TETOVË (MK)


E-MAIL:

email: buyfast0@gmail.com