ASUS

VivoBook - E203NA-FD029T - 1.10GHz N3350 - 11.6 - 1366 x 768Pixel Ngjyr gri 

250,00 €

 • 0,5 kg
 • NË DISPOZICION

MAUS OPTIK TRUST NEW

Maus që mund ta përdorni në cdo kompjuter 

5,99 €

 • 0,1 kg
 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NE 10-20 DIT1

HP 255 G6

EJRANI : 15.6"

MEMORIA RAM : 4Gb

SISTEMI OPERATIV : FREEDOS

HARD DISK : 500Gb

PROCESORI : AMD E2

270,00 €

 • 1 kg
 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 30-40 DIT1

TABLET - Akai MD7043

EKRANI : 7"

DUAL SIM

MEMORIA E MRENDSHME : 8Gb

INTERNETI : 3G LTE

79,99 €

 • 0,5 kg
 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 30-40 DIT1

Kabllo në fromë të byzylykut (APPLE -ANDROID)

 I pari dhe i vetmi model në bot e dizanjuar në mënyr perfekte e cila mundëson mbushjen nga një telefon drejt pajisjeve tjera elektronike si telefona,tableta dhe elektronik të përditëshme.
Edhe nëse nuk keni bateri në telefonin e juaj mjafton të keni kët kabllo dhe një mik tuajin me telefon/bateri të mbushur.

10,00 €

 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 1-5 DIT1


JEMI EDHE NË

 BUYFAST7 | RADOVAN CONIC NR 106 | TETOVË (MK)


E-MAIL:

email: buyfast0@gmail.com