Termini e Condizioni generali

Për artikuj të trasportuar jashtë maqedonisë mund të jenë subjekt i taksave dhe detyrimeve doganore të vendit të destinacionit (kostot e importit).Ndërsa në Maqedoni cmimi i transportit do të jetë falas....Para se të vendosni ta bëni pagesën duhet ti keni parasysh të gjith të dhënat e produktit dhe nëse keni nevoj për më shum informacione mund të na kontaktoni

JEMI EDHE NË

 

 

BUYFAST7 | RADOVAN CONIC NR 106 | TETOVË (MK)

email: buyfast0@gmail.com