DELIDGE

Makin per Coptim Mishi  Perdoret me Dore eshte e bere me Plastik +Rosfraj Inox 420 per Perime e Etj.

13,00 €

 • 0,05 kg
 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 30-40 DIT1

SLICER

10 copa/Slicer e Perdorur per Peme dhe Perime e bere me Rosfraj Inox  

19,99 €

 • 0,08 kg
 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 30-40 DIT1


DEHOMY

Dehomy Pritese me dor Affeatta Domate Affetta  Limon  Etj.

6,99 €

 • 0,05 kg
 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 30-40 DIT1

DEHOMY

Dehomy Grimc Me Dore_ 3 Deri 5 Copa Jane Eshte Ne Rosfraj Inox Grimc Per Perime

14,99 €

 • 0,1 kg
 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 30-40 DIT1


GADGET

1 Cop Gadget Per Kuzhin Ne Rosfraj Per Fruta  Etj.

6,99 €

 • 0,07 kg
 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 30-40 DIT1

SET PER KUZHINE

10 Copa Te Silikonit Kunder Nxeftit Per N'Kuzhine  .

35,99 €

 • 0,15 kg
 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 30-40 DIT1


BEHOKIC

Behokic Prefesional Me Rosfraj Inox Per N'Kuzhine Etj.

19,99 €

 • 0,2 kg
 • NË DISPOZICION
 • TRASPORTI NË 30-40 DIT1

JEMI EDHE NË

 BUYFAST7 | RADOVAN CONIC NR 106 | TETOVË (MK)


E-MAIL:

email: buyfast0@gmail.com