SHOPPING ONLINE BUYFAST7 SË SHPEJTI DO TË JET ME APLIKACION TË RI . NGA DATA 04 • 06 •2018 NË PROFILIN TON FACEBOOK MUND TË POROSITNI SHITNI E BLENI . FALEMINDERIT PËR MIRËKUPTIMIN TUAJ

SHOPPING ONLINE BUYFAST7 SOON AVAILABLE FOR DOWNLOADING . ON FACEBOOK YOU CAN ORDER , BUY AND SELL FROM 04•06•2018.THANK YOU FOR YOUR KINDNESS

L’ APP SHOPPING ONLINE BUYFAST7 SARÀ PRESTO DISPONIBILE PER IL DOWNLOADING.DAL 04 • 06 • 2018 SUL NOSTRO PROFILO FACEBOOK POTETE ORDINARE , COMPRARE E VENDERE . RINGRAZIAMO PER LA VOSTRA COMPRENSIONE.

MIRESEVINI - WELCOME - BENVENUTI


Smartphone Tel -Cellular

Aksesore

BEHOKIC
19,99 €
DEHOMY
6,99 €
DEHOMY
14,99 €
DELIDGE
13,00 €
GADGET
6,99 €
Lampadar Led
199,99 €
Ora
22,50 €
SLICER
19,99 €

Veshje

Tablet-Notebook

Tv

DVD
80,00 €
JAKCOM CS2
18,99 €
LONPOO
49,99 €
PROJEKTOR
63,99 €
TV SAMSUNG
190,00 €

BAR DA NIKI - FAST FOOD


GJENDET AFËR UNIVERSITETIT SHTETËROR TË TETOVËS  TË SHKENCAVE    

 MATEMATIKO-NATYRORE 


FACEBOOK : BAR DA NIKI - FAST FOOD 

                                   MACEDONIA -  TETOV 

     


Për çdo informacion na dërgo nje E-MAIL

Per favore, inserisci il codice:

Nota: I campi con l'asterisco sono richiesti


RRETH NESH

Dyqan online për tregun shqiptar me platformë për të blerë në internet pajisje elektro - shtëpiake me një teknologji të përsosur ofron mundësin e shitjeve dhe blerjeve duke përfshir /  TV - SMARTPHONE - TABLET - APARTAMENTE - PAJISJE SHTËPIAKE SI DHE PJESË PËR VETURA. Zbuloni produktet që ju interesojnë me çmime më të lira se në markete.

Formimi i Buyfast7 është bërë në Itali në muajin Dhjetor të vitit 2017 si mundësi për të ardhur në ndihmë bizneseve të vogla dhe të mëdhaja duke e promovuar atë.

Themeluesit kryesor të kësaj kompanie jan :

 BESNIK BAJRAMI  - ITALI

 FATON BAJRAMI   - ITALI

si dhe bashkëpuntorët 

  MEVLAN SALIHI   - MAQEDONI

 FLAMUR BAJRAMI  - ITALI

BASHKIM BAJRAMI - MAQEDONI 

ARLIND ISLAMI - KOSOVË 

 ALBAN  JAHJA - AUSTRI 

 

SHËRBIMI

Përvec shërbimeve online - RISI te na ,  Ju ofrojmë edhe transporte në të gjith Maqedoninë me çmime të ndryshme. 

Mundë ti publikoni edhe firmat e juaja si dhe shërbimet e poshtëshënuara :


SHOPING

PUN DHE BIZNES 

SHPALLJE

SHITJE - BLERJE


Nëse keni nevoj për trasportime për pajisje shtëpiake ose  shërbime  na kontaktoni , jemi në shërbimin e juaj.

KONTAKTE

 

NËSE DËSHIRONI TI BËNI PUBLICITET  KOMPANIS SË JUAJ,LOKALEVE,FABRIKAVE,HOTELEVE 

BUTIKEVE,MARKETEVE OSE TË SHITNI NË FAQËN TON ONLINE 24/7 EDHE:

PAJISJE ELEKTRONIKE

LOJRA DHE ARGËTIM

SPORT

VEPRA ARTI & BOTIME

KOZMETIK

PATUNDSHMËRI

SHTËPI

BANESA 

GARAZH

MAKINERI PË PRODHIM

AUTOMJETE TË XHDO MODELI

PJES TË REJA DHE TË PËRDORURA TË XHDO AUTOMJETI QË E POSEDONI

TË TJERAPËR MË SHUM TË DHËNA QË KENI NEVOJ,APO PËR TË KËRKUAR INFORMACION TË MËTEJSHËM NA SHKRUANI NË WHATSAPP NË NUMRAT:


oo39  340    465  2659

oo39   329     756   8321

oo389   71   964     228

oo389   7o   956     956


JEMI EDHE NË

 

THE  FOUNDERS 
BESNIK   BAJRAMI   ITALIA
FATON     BAJRAMI   ITALIA
ALBAN     JAHJA       AUSTRIA
MEVLAN   SALIHI      MACEDONIA 

BUYFAST7 | RADOVAN CONIC NR 106 | TETOVË (MK)


E-MAIL:

email: buyfast0@gmail.com